Over ons

Wij, Jan Vermeulen (58) en Sabine Vermeulen-ten Berge (42), varen de Montanara sinds 2008 en hebben momenteel ruim 11500 op het log staan. Ons bootjesavontuur begon in 2003. Toen hebben we samen onze eerste boot gekocht een Bavaria 36. Onderstussen hebben we al diverse zeilreizen erop zitten. Alleen, in flottielje en samen met onze vrienden Adri en Ellen van de Beaujoli. Zelfs onze huwelijksreis hebben met de boot beleefd.

Jan heeft zo’n 25.000 zeemijlen erop zitten en Sabine 18.000 mijl. We zijn in Scandinavië geweest, de Engelse zuidkust en Kanaaleilanden. De Belgische en Franse kust (Normandië en Bretagne) kennen we op ons duimpje. In 2011 hebben we een sabbatical van een half jaar gehad waarin we weer nieuwe Franse kusten en eilanden hebben ontdekt. Via Frankrijk zijn we toen de Golf van Biskaje overgestoken. Via Spanje en Portugal hebben we uiteindelijk de Ocean over gevaren naar de Azoren. Een heel avontuur, volledig terug te lezen op dit weblog.

Naast het zeilen hebben we geen ‘echte’ hobby’s. Jan is goed in techniek en houdt van klussen. De Montanara is dan ook van allerlei technische snufjes voorzien. Sabine houdt van puzzelen en lezen.

We zijn Bourgondiërs en houden van een hapje, drankje, gezelligheid, lachen en genieten volop van het leven.

Comments are closed.